Nieuwe trailer voor Mission: Impossible - Rogue Nation

Geplaatst: door de redactie

Je zou zeggen dat na vier films de klad er wel een beetje in zit, maar afgaande op de nieuwste trailer van de vijfde Mission: Impossible hoeft Ethan Hunt voorlopig nog niet met pensioen. Het is na de teaser en eerste volledige trailer alweer het derde voorproefje van de eind juli verschijnende film.

In Rogue Nation begint de door Tom Cruise gestalte gegeven geheim agent aan zijn meest onmogelijke missie tot nu toe. Aan Hunt en zijn team namelijk de opdracht om ‘The Syndicate’, een internationale criminele organisatie die speciaal getraind is om de Impossible Mission Force aan te vallen, uit te schakelen.

Christopher McQuarrie, waarmee Cruise eerder Jack Reacher maakte, tekent voor de regie van de actierijke vijfde film uit de in 1996 door Brian De Palma gestartte reeks. Jeremy Renner, Simon Pegg en Ving Rhames, allemaal te zien in de vierde film Ghost Protocol, keren terug voor Mission: Impossible - Rogue Nation. Onder meer Alec Baldwin en Rebecca Ferguson zorgen voor vers bloed. Vanaf 30 juli in de bioscoop, ook in IMAX. Bekijk de character posters onder de trailer.