Nieuwe trailer voor vijfde Mission: Impossible

Geplaatst: door de redactie

Eind volgende maand zien we Tom Cruise in het vijfde deel uit de succesvolle Mission: Impossible-serie, een filmreeks die hij ook als producent mee opbouwde. Bekijk de concluderende trailer voor Mission: Impossible - Rogue Nation.

In Rogue Nation heeft de IMF (Impossible Mission Force) het zwaar te voorduren. Het hoofd van de C.I.A. (Alec Baldwin) geeft de afdeling van Cruise namelijk de schuld van wandaden waar een anti-IMF die enkel bekend staat als The Syndicate eigenlijk verantwoordelijk voor is. En dus moet Cruise een hoop van zijn oude makkers (Ving Rhames uit Pulp Fiction, Jeremy Renner uit The Avengers, Simon Pegg uit Man Up) weer optrommelen om nogmaals in actie te komen. Hij krijgt daarbij hulp van een geheimzinnige femme fatale gespeeld door de Zweedse schone Rebecca Ferguson.

Sean Harris (bekend van Prometheus en het aankomende Macbeth) speelt de grote bad guy die achter de schermen werkzaam is voor The Syndicate. Rogue Nation werd geschreven en geregisseerd door Christopher McQuarrie (die met Cruise werkte aan Jack Reacher), terwijl Drew Pearce (Iron Man 3) medeverantwoordelijk was voor het verhaal. J.J. Abrams, regisseur van deel drie, is nog altijd aangebleven als producent. Mission: Impossible - Rogue Nation verschijnt op 30 juli in de bioscoop.