Nieuwe trailer voor Warcraft-verfilming

Geplaatst: door de redactie

Naast Assassin's Creed met acteur Michael Fassbender is er nog een andere game-verfilming waar een interessante naam aan verbonden is. Bekijk de nieuwe trailer voor de Warcraft-film van regisseur Duncan Jones (Moon, Source Code).

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures. Rollen zijn er voor onder meer Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu. De film is vanaf 2 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.