Nieuwe trailers voor boekverfilming Everything, Everything

Geplaatst: door de redactie

Honderdduizenden jongvolwassenen genoten sinds de release in 2015 van de door Nicola Yoon geschreven bestseller Everything, Everything. Het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van Maddy en Olly is vanaf half augustus te zien op het witte doek en de boekverfilming heeft twee nieuwe - Nederlandse - trailers.

Everything, Everything draait om de 18-jarige Maddy (Amandla Stenberg). Zij mag door haar ziekte de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar nieuwe buurjongen Olly (Nick Robinson) wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren.

Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen.

Naast de gewone trailer gaf distributeur Warner Bros. Entertainment ook een music trailer van het romantisch drama vrij. Everything, Everything verschijnt op donderdag 17 augustus in de Nederlandse bioscopen.