NSFW-trailer voor Sausage Party

Geplaatst: door de redactie

De makers van This Is The End en Superbad boren een voor hen compleet nieuw genre aan: animatie. Het met de computer gemaakte Sausage Party zou zo smerig zijn dat hij dicht in de buurt van een NC17 rating gaat komen. Bekijk de trailer.

Het verhaal werd bedacht door Seth Rogen, zijn vaste schrijfpartner Evan Goldberg en Jonah Hill. De film volgt een stel levende etenswaren in een supermarkt die tot hun grote schrik ontdekken wat er met ze gebeurt zodra ze door mensen mee naar huis genomen worden; een enorm slagveld in de keuken (denk aan Saving Private Ryan) waarbij vrijwel iedereen om het leven komt. Een worst met de stem van Rogen weet te ontsnappen en besluit vervolgens het overige voedsel in de supermarkt te gaan waarschuwen.

De stemmencast bestaat verder nog uit Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll en David Krumholtz. Daarnaast doet Salma Hayek de stem van een Taco en is Edward Norton te horen als een Bagel. De film schijnt ook een hele ranzige scène met een gigantische voedsel-orgie te bevatten. Sausage Party verschijnt 18 augustus in de bios.