Pathé brengt Avatar terug in jubilerend IMAX

Geplaatst: door de redactie

Het is tien jaar geleden dat Pathé in Amsterdam Zuidoost de eerste IMAX-zaal in Nederland opende. Dat is voor de bioscoopketen reden om de komende weken Avatar, de meest bezochte film sindsdien, nog eens te vertonen in alle inmiddels vijf IMAX-bioscopen.

Zo krijg je ruim vijf jaar ná de officiële release kans de film nog eens te zien op het speciale IMAX-formaat. Vanaf volgende week vertonen de Pathé IMAX theaters in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Den Haag James Camerons film nog eens op het grote doek. Bekijk de tijden voor de speciale voorstellingen op de site van Pathé.

Het in december 2009 verschenen Avatar gaat over de spectaculaire fantasiewereld Pandora waar een held met tegenzin naar toe vertrekt voor een missie om verlossing te brengen, maar hij uiteindelijk de lokale bevolking helpt in hun strijd om een beschaving te redden.

Naast Avatar draait Pathé ArenA volgende week eenmalig de beste IMAX films van 2014: op dinsdag 31 maart Guardians of the Galaxy en donderdag 2 april Interstellar.