Peter Dinklage in beeld voor Infinity Wars

Geplaatst: door Tom van Steensel

Volgens Variety is Peter Dinklage in gesprek voor een rol in de volgende twee Avengers-films. Marvel wil Infinity Wars en de nog titelloze derde film in de reeks komende zomer tegelijkertijd opnemen. Infinity Wars moet in 2018 in de bioscoop verschijnen.

Dinklage was onlangs te zien met Melissa McCarthy in The Boss. Hij is daarnaast net klaar met de opnamen van het zevende seizoen van Game of Thrones. Welk personage hij zou moeten spelen is nog niet bekend. Dinklage heeft al ervaring met stripverfilmingen. Een aantal jaren geleden werd hij door Fox gecast als Bolivar Trask in X-Men: Days of Future Past, eveneens gebaseerd op de stripboeken van Marvel. De filmwereld van Marvel staan echter helemaal los van de filmwereld Fox. Infinity Wars krijgt wel weer een cross-over met de films van Sony, want zij lenen na Civil War hun Spider-Man personage straks nogmaals uit aan Marvel.

Tot slot zijn ook de Guardians of the Galaxy inmiddels bevestigd voor Infinity Wars. Alle superhelden uit het Marvel-universum zullen het in de film opnemen tegen de buitenaardse Thanos, gespeeld door Josh Brolin.