Phil Lord & Chris Miller in beeld als regisseurs voor Ghostbusters 3

Geplaatst: door de redactie

Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman maakte bekend dat hij voor deel 3 enkel aanblijft als producent. Nikki Finke (journaliste en oprichter van Deadline) laat nu via twitter weten dat Phil Lord en Chris Miller de beoogde opvolgers zijn.

Lord en Miller (boven te zien met Brie Larson op de 21 Jump Street-set) zijn inmiddels een beetje de “go to guys” wanneer het aankomt op projecten waar veel mensen sceptisch over zijn. Zo scoorden ze een dikke hit met 21 Jump Street, een remake van een oude televisieserie waar niemand meer vertrouwen in had. Ook The LEGO Movie, die iedereen in eerste instantie zag als de zoveelste speelgoedreclame, werd door hen omgebogen in een kritisch en financieel succes.

Het overlijden van Harold Ramis zou de film niet al te erg in de problemen brengen; in het huidige script schijnen de originele Ghostbusters enkel kleine rollen te hebben en moeten een aantal jongere spokenjagers geïntroduceerd worden. De productie moet volgend jaar in New York van start gaan. Phil Lord en Chris Miller volgen dit jaar The Lego Movie op met hun 21 Jump Street sequel.