Punisher-trailer voor 2e seizoen Daredevil

Geplaatst: door de redactie

Vanaf 18 maart is het tweede seizoen van Daredevil exclusief te streamen via Netflix. Charlie Cox (The Theory of Everything) keert terug als de blinde advocaat Matt Murdock die 's nachts Hells Kitchen veilig houdt. Bekijk de eerste trailer.

In het tweede seizoen wordt Frank Castle, een ex-militair die na een persoonlijke tragedie besluit om als The Punisher misdaad te bestrijden, geïntroduceerd. The Punisher werd in de filmwereld al eerder gespeeld door Dolph Lundgren, Thomas Jane en Ray Stevenson en nu is het op televisie de beurt aan Jon Bernthal (Fury). En waar Daredevil door zijn Katholieke schuldgevoel nog medeleven toont met misdadigers, kent The Punisher absoluut geen genade. Iets dat een enorme clash oplevert.

Daarnaast keren Deborah Ann Woll en Elden Henson terug als Matt Murdock's collega's. Ook Scott Glenn (als Daredevil's oude mentor Stick) en Rosario Dawson (als verpleegster Claire Temple) maken opnieuw hun opwachting. Op 25 februari verschijnt de tweede trailer en die draait waarschijnlijk om een andere nieuweling: de Franse Elodie Yung maakt dit seizoen haar debuut als Elektra Natchios.