Red band trailer voor Kingsman: The Golden Circle

Geplaatst: door Tom van Steensel

De Britse spion Eggsy (Taron Egerton) krijgt het aan de stok met superschurk Poppy (Julianne Moore, die haar personage omschreef als ‘Martha Stewart on crack’) en ontmoet een aantal Amerikaanse collega’s in Kingsman: The Golden Circle. Bekijk de nieuwe red band trailer voor het vervolg op Kingsman: The Secret Service.

In The Golden Circle staan de spionnen van Kingsman voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante organisatie in Amerika genaamd Statesman. In een nieuw avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy.

Kingsman: The Golden Circle is gebaseerd op de comic van Mark Millar en Dave Gibbons. Regisseur Matthew Vaughn schreef het script in samenwerking met Jane Goldman. Bijrollen zijn er voor onder anderen Colin Firth, Mark Strong, Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry en Pedro Pascal. Let ook op de verwijzing naar de Bond-film The Spy Who Loved Me, in de vorm van de parachute van Pascals personage. De sequel verschijnt op 21 september in de Nederlandse bioscopen.