Samuel L. Jackson stort neer in nieuwe trailer Big Game

Geplaatst: door de redactie

Zelfs de king of cool Samuel L. Jackson heeft wel eens hulp nodig, en in Big Game komt die helpende hand uit een wel heel onverwachte hoek. Bekijk een nieuwe trailer voor het actieavontuur dat op 7 mei in de bioscoop verschijnt.

De dertienjarige Oskari (Onni Tommila) kijkt vreemd op wanneer hij tijdens het jagen in de Finse bossen plots een vliegtuig neer ziet storten. Nadere inspectie leert hem dat het hier niet gaat om zomaar een vliegtuig, maar het presidentiele Air Force One met aan boord de Amerikaanse leider gespeeld door Samuel L. Jackson - de Pulp Fiction-acteur die momenteel in de Nederlandse bioscopen te zien is als slissende bad guy in Kingsman: The Secret Service.

Oskari ziet zich vervolgens gedwongen om de president te beschermen tegen de terroristen (o.a. Ray Stevenson uit Divergent) die hem uit de lucht schoten. Ondertussen proberen onder meer Jim Broadbent (Brazil) en Ted Levine (The Silence of the Lambs) van een afstand mee te helpen. Big Game werd geregisseerd door de Finse regisseur Jalmari Helander, die eerder met Tommila werkte aan de film Rare Exports. DutchFilmWorks brengt de film op 7 mei naar Nederland.