Schwarzenegger hint naar rol in Predator

Geplaatst: door de redactie

We zagen Arnold Schwarzenegger post-governator al in een nieuwe Terminator en er komt nog een nieuwe Conan aan, maar ook de kans op een terugkeer naar de Predator-serie is aanwezig. Arnold zelf gaf de nieuwe scoop aan zijn fansite.

In een exclusief interview vertelde hij dat hij binnenkort met schrijver-regisseur Shane Black (Iron Man 3) aan tafel gaat zitten om het project te bespreken. Hoe groot zijn rol precies moet worden is onduidelijk, maar het script van Black (en zijn co-scenarist Fred Dekker) heeft inmiddels groen licht gekregen. Black is al bekend met Schwarzenegger; hij speelde als acteur met hem samen in de originele Predator uit 1987 en was begin jaren negentig ook één van de duizend scenaristen van Last Action Hero.

Schwarzenegger hoopt binnenkort ook de nieuwe Conan wat concreter te maken, maar momenteel heeft hij even geen films meer op de Nederlandse releasekalender staan. Black komt binnenkort wel met iets nieuws; het door hem geschreven en geregisseerde The Nice Guys verschijnt op 26 mei in de bios.