Sequel voor Dodgeball

Geplaatst: door de redactie

Dodge, Duck, Dip, Dive & Dodge! 2004's True Underdog Story krijgt een vervolg, zo melden bronnen aan The Hollywood Reporter. Fox en Ben Stiller's productie-maatschappij Red Hour hebben plannen gemaakt voor Dodgeball 2, en daartoe al een scenarist in de arm genomen.

Een mogelijk verhaal? White Goodman (Stiller) en Peter La Fleur (Vaughn) mogen alle ballen verzamelen om het gezamenlijk tegen een nieuwe vijand op te nemen. Waarschijnlijk één die zich minder heeft laten gaan dan Goodman aan het einde van deel één. Lance Armstrong, wellicht, in een epo epische comeback..? Hij heeft z'n naam in ieder geval mee voor dit spelletje, en in de wielerwereld is-ie inmiddels about as useful as a cock-flavored lollipop.

                      

Stiller & Vaughn zou een goed vervolg niet misstaughn, in ieder geval. Beide heren hebben al een tijdje geen fatsoenlijke komedie meer gemaakt, maar de vraag is of een sequel daar iets aan gaat veranderen... Gezien de verhouding van budget en opbrengst van het origineel dat alweer bijna tien jaar oud is, lijkt het vooral een commerciële beslissing - maar what else is new. Zolang ze Rip Torn dan ook maar terughalen... If you can dodge a wrench, you can dodge a ball!