Shane Black maakt nieuwe Predator-film

Geplaatst: door de redactie

Volgens THR krijgt ook Predator een reboot, maar dan wel eentje met een zeer interessante naam eraan verbonden. Shane Black (Lethal Weapon, Iron Man 3) zal samen met Fred Dekker het scenario pennen en de film zelf regisseren.

In de originele film over het buitenaardse monster dat de jacht opent op Arnold Schwarzenegger en zijn commando's had Black al een klein rolletje als acteur. Hij mocht toen o.a. proberen Sonny Landham te laten lachen om een aantal foute grappen. Scenarist Black werd destijds als acteur aan de cast toegevoegd, omdat de producenten wilden dat hij op de set het script nog eens zou polijsten.

Predator kreeg twee sequels, waarvan de laatste werd geproduceerd door Robert Rodriguez. Die zei eerder open te staan voor nog een deel, maar lijkt niet met deze reboot in verband te worden gebracht. De reboot lijkt overigens nog ver weg: Black heeft namelijk ook nog de detectivefilm The Nice Guys (met mogelijk Ryan Gosling) en de comicbookverfilming Doc Savage in de planning staan.