Teaser trailer voor Muppets Most Wanted

Geplaatst: door de redactie

Het bonte Muppetgezelschap is twee jaar na The Muppets terug met een nieuwe film. Dit maal is het gezelschap nog bonter, want Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell en Sean "P. Diddy" Combs zijn in de teaser trailer te zien. 

Deze keer gaan de Muppets op wereldtoernee. Ze treden op in grote steden als Berlijn en Londen, maar belanden al snel in de problemen als ze in aanraking komen met een criminele bende.

In The Muppets speelde Jason Segel nog een grote rol, maar voor deze film keert hij niet terug tussen Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear en Gonzo. Zijn Muppet-broer Walter is er nog wel bij.

Muppets Most Wanted belooft weer een jolige, muzikale bedoening te worden met veel grapjes en verwijzingen naar andere films. In de trailer doet Scooter alvast een eigen uitvoering van Moves Like Jagger, maar hopelijk staan ons ook weer originele, muzikale pareltjes te wachten, zoals Man or Muppet en Life's a Happy Song uit de vorige film.

We moeten nog wel een tijd wachten voordat we Muppets Most Wanted kunnen zien. De film staat gepland voor 16 april 2014.