Trailer en poster voor Homies

Geplaatst: door de redactie

De opnames in New York zijn amper afgerond, of de Nederlandse komedie Homies heeft al een trailer. Bekijk het voorproefje van de film met onder meer 'Aanmodderfakker' Gijs Naber, Robert de Hoog (Nova Zembla) en Manuel Broekman (Feuten Het Feestje), die vanaf 22 januari in de Nederlandse bioscopen te zien moet zijn.

De film draait om de vier beste vrienden Timo (De Hoog), Mark (Tibor Lukacs), Felix (Naber) en Sebas (Broekman), die een woning met elkaar delen. Net nadat Timo zijn ex Sophie (Charlie-Chan Dagelet) lijkt te hebben terugwonnen, staat er ineens Russische maffia voor zijn neus. Sebas heeft namelijk een 'incidentje' met de beroepscriminelen gehad. Maar de vier 'homies' kunnen het goedmaken wanneer ze binnen één week 22 kilo zuivere coke tegen straatwaarde weten te slijten voor de boze maffiosi. 

Homies is geregisseerd door Jon Karthaus, die een heel blik aan vrienden en kennissen opentrok voor zijn speelfilmregiedebuut. Naast de al genoemde namen zijn bijvoorbeeld ook Carolien Spoor, Kiki van Deursen, Victoria Koblenko, Sanne Vogel, Géza Weisz, Horace Cohen, Cees Geel, Jennifer Hoffman en Oscar Aerts vanaf donderdag 22 januari te zien in de Nederlandse bioscopen.