Trailer voor All the Money in the World

Geplaatst: door Tom van Steensel

Hij is weliswaar bijna 80 jaar oud, maar Ridley Scott blijft onverminderd hard werken. De regisseur kwam onlangs met Alien: Covenant en heeft voor begin volgend jaar alweer een nieuwe film klaarstaan. Bekijk de trailer voor All the Money in the World.

Het waargebeurde kidnapdrama speelt zich af in de jaren zeventig. Nadat de 16-jarige John Paul Getty III (Charlie Plummer) wordt ontvoerd, zet zijn wanhopige moeder Gail (Michelle Williams) alles op alles om hem veilig terug te krijgen. In eerste instantie probeert ze zijn steenrijke grootvader (Kevin Spacey) te overtuigen om het losgeld te betalen, maar deze wil daar niets van weten. Terwijl de kidnappers gewelddadiger worden, besluit Gail samen te werken met Fletcher Chase (Mark Wahlberg), de adviseur van haar schoonvader.

All the Money in the World is vanaf 11 januari te zien in de Nedelandse bioscopen. Het waargebeurde verhaal over de ontvoering wordt binnenkort toevallig ook door Danny Boyle verfilmd als tv-serie, met daarin Hilary Swank in de rol van Williams en Donald Sutherland in de rol van Spacey.