Trailer voor Chez Nous

Geplaatst: door de redactie

In Chez Nous maken we kennis met de vaste klanten van het gelijknamige en gezellige bruine café, dat gekocht dreigt te worden door een horecamagnaat (Jack Wouterse).

De vaste bezoekers van café Chez Nous (rollen van onder andere Thomas Acda, Frederik Brom, Tina de Bruin en Achmed Akkabi) zijn een echte vriendengroep. Wanneer een grote horecamagnaat (Jack Wouterse) het café probeert te kopen, laten de stamgasten het er niet bij zitten en proberen de verkoop te voorkomen door een kraak te plannen tijdens de Amsterdam Gay Pride.

Samen met Bertie (Alex Klaasen), de vaste performer van de kroeg, hebben ze het voorzien op een diamanten collier dat miljoenen waard is. Ze krijgen hulp uit onverwachte hoek en hopen met de buit weg te komen in de drukte van de botenparade en zo hun stamkroeg van de ondergang te redden.

Regisseur Tim Oliehoek (Vet Hard, Spion Van Oranje en Pizza Maffia) regisseerde deze door Frank Houtappels (Gooische Vrouwen) geschreven feel good komedie met verder rollen voor onder anderen Peter Faber, Tobias Nierop, John Leddy, Frans van Deursen en Isa Hoes.

Chez Nous draait vanaf 3 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen.