Trailer voor Gervais' Special Correspondents

Geplaatst: door de redactie

Na The Invention of Lying en Cemetery Junction legde Ricky Gervais (Muppets Most WantedNight at the Museum: Secret of the Tomb) zich als regisseur toe op Special Correspondents, een remake van het Franse Envoyés Très Spéciaux. Die komedie verschijnt 29 april exclusief op Netflix en kreeg vandaag een trailer.

De 54-jarige Engelse komiek schreef tevens het script voor de film waarin hij, naast Eric Bana, ook nog de hoofdrol op zich neemt. Gervais is de technicus van een radiojournalist (Bana) die zijn beste tijd wel achter de rug heeft. De twee worden naar Ecuador gestuurd om een reportage te maken over een oplaaiend conflict, maar zetten daarop hun eigen ontvoering in scène. Daar doen ze vervolgens uitgebreid verslag van.

Niet vanuit Zuid-Amerika, maar vanuit een luxe appartement boven een Spaans restaurant in hartje New York. Terwijl het conflict in Ecuador steeds grotere vormen aanneemt, krijgt hun eigen verhaal meer aandacht dan ze hadden verwacht. Uit een soort schuldgevoel reist het duo dan toch maar naar het Zuid-Amerikaanse land om op zoek te gaan naar de rebellen waarover ze al die tijd verslag hebben gedaan.

Special Correspondents is vanaf vrijdag 29 april exclusief te zien op Netflix.