Trailer voor Krampus

Geplaatst: door de redactie

Voor de mensen die met de feestdagen willen griezelen verschijnt op 10 december de komische horrorfilm Krampus in de bioscoop. Denk The Grinch van Ron Howard gecombineerd met Sint van Dick Maas. Bekijk Adam Scott (Parks and Rec, Hellraiser IV: Bloodline) en Toni Collette (The Sixth Sense, Fright Night) in de eerste trailer.

 

Het gezin van Scott en Collette komt in de problemen wanneer hun zoon Max (Emjay Anthony) na een ruzie Kerstmis voorgoed afzweert. Zijn gebrek aan feestvreugde heeft echter een verstrekkend gevolg. Een ouwenoud monster genaamd Krampus is namelijk vastbesloten iedereen die niet langer in Kerstmis gelooft eens flink te straffen. Het monster is een creatie van Weta; de studio verantwoordelijk voor de special effects in Peter Jackson-films als The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong.

Krampus werd geregisseerd door Michael Dougherty; de scenarist van X-Men 2 die meer recentelijk met Bryan Singer werkte aan het scenario voor X-Men: Apocalypse. Hij maakte in 2007 zijn regiedebuut met de horrorfilm Trick R' Treat en dit is zijn tweede klus als regisseur. Bijrollen zijn er voor Allison Tolman (Fargo de serie), David Koechner (Anchorman 2) en Conchata Ferrell (Two and a Half Men).