Trailer voor Maggie

Geplaatst: door de redactie

Terwijl alle ogen gericht zijn op de marketing van Terminator: Genisys zouden we bijna vergeten dat Arnold Schwarzenegger ook nog een film van een heel ander kaliber in petto heeft. Bekijk de eerste trailer voor de horror / dramafilm Maggie.

In de wereld van Maggie is de aarde getroffen door een zombie-plaag. Schwarzenegger is te zien als Wade; een boer en familieman wiens dochter Maggie (Abigail Breslin - het inmiddels een stuk groter geworden meisje uit Little Miss Sunshine, waarvoor ze destijds een Oscarnominatie ontving) ten prooi valt aan de infectie. De overheid wil alle slachtoffers uitroeien om verdere besmetting te voorkomen, maar Wade weigert zijn zieke dochter op te geven en zet alles op alles om zijn familie intact te houden.

Het script van de film stond ooit op de blacklist met beste nog ongeproduceerde scenario's. De verfilming was in handen van nieuwkomer Henry Hobson. Maggie zou in september debuteren op het filmfestival van Toronto, maar toen Lionsgate de Amerikaanse distributierechten oppikte werd dat debuut uitgesteld. Nu gaat hij eind april in première op het Tribeca filmfestival, waarna hij op 8 mei in de eerste Amerikaanse bioscopen verschijnt. Een Nederlandse releasedatum is er vooralsnog niet.