Trailer voor Maze Runner: The Death Cure

Geplaatst: door Tom van Steensel

Volgende maand verandert Dylan O’Brien in een keiharde moordmachine in American Assissin, maar de acteur keert begin 2018 ook nog een laatste keer terug naar de op jongeren gerichte Maze Runner-reeks. Bekijk de eerste trailer voor The Death Cure.

De film is gebaseerd op het boek van van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur. In de finale van de Maze Runner-reeks leidt Thomas (O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste missie. Om hun vrienden te redden, moeten ze de Laatste Stad binnen zien te komen. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

De regie van The Death Cure is wederom in handen van Wes Ball. Hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast van de film bestaat verder nog uit onder anderen Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Espositio, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Vanaf 25 januari in de Nederlandse bioscopen.