Trailer voor Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Geplaatst: door de redactie

Begin deze maand doken de eerste foto's op en toen wisten we stiekem al dat een trailer nooit meer lang op zich zou laten wachten. Bekijk de eerste beelden van de nieuwe film van Tim Burton: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

In de film zien we hoe de geliefde grootvader van Jake (Asa Butterfield uit Hugo) plotseling van de aardbodem verdwijnt, maar aanwijzingen achterlaat die zijn kleinzoon leiden naar een magische plek: mevrouw Peregrine’s (gespeeld door Eva Green) weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven én hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen gave het enige is dat zijn nieuwe vrienden kan redden.

De prent is gebaseerd op het boek van Ransom Riggs en werd geadapteerd door Jane Goldman (X-Men: First Class, Stardust, Kingsman: The Secret Service). Naast Green en Butterfield zijn er nog rollen voor onder meer Chris O’Dowd, Ella Purnell, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp, Judi Dench en Samuel L. Jackson. De film is vanaf 29 september te zien in de Nederlandse bioscopen.