Trailer voor Netflix' Stranger Things

Geplaatst: door de redactie

Onlangs zagen we in de bios met Midnight Special al een film die geïnspireerd was door klassieke sci-fi films als E.T. en Starman en nu doet Netflix daar op het kleine scherm nog een schepje bovenop. Bekijk de trailer voor Stranger Things.

De serie speelt zich af in de jaren tachtig gaat over de verdwijning van een jongetje. Als zijn door Winona Ryder (Edward Scissorhands) gespeelde moeder met hulp van vrienden, familie en de lokale politie op zoek gaat naar antwoorden, wordt iedereen meegezogen in een buitengewoon mysterie met geheime overheidsexperimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een heel erg vreemd meisje.

Andere rollen zijn er voor Matthew Modine (Full Metal Jacket), David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono en Charlie Heaton. Matt Duffer en Ross Duffer (Wayward Pines, Hidden) zijn de schrijvers, regisseurs en co-showrunners van de serie, alsook uitvoerende producenten samen met Shawn Levy en Dan Cohen. Vanaf 15 juli te streamen.