Trailer voor nieuwe Netflix-serie Love

Geplaatst: door de redactie

Judd Apatow (This is 40) scoorde vorig jaar een dikke hit in de bioscoop met Trainwreck, maar de man die verder momenteel Girls produceert voor HBO doet het ook met Netflix. Bekijk de trailer voor zijn nieuwe romantische sitcom Love.

Een bijdrage van Apatow aan televisie is uiteraard iets om naar uit te kijken, want hij was eerder (mede) verantwoordelijk voor cultseries als Freaks & Geeks en Undeclared. Hij creëerdee Love samen met Lesley Arfin (Brooklyn Nine Nine) en hoofdrolspeler Paul Rust (I Love You Beth Cooper). De serie volgt de welgemanierde Gus die na een break-up per toeval de losbandige Mickey (Gillian Jacobs uit Community) ontmoet. Ze besluiten lief en leed te delen en er ontstaat een onconventionele vriendschap.

Netflix is weer flink bezig met unieke content. Dit jaar willen ze liefst zes miljard (!) dollar gaan spenderen aan eigen films en series. Apatow neemt nog een heel kleine beetje meer van hun budget in beslag; hij maakt ook een nieuwe Pee Wee Herman-film voor de dienst. Love is te streamen vanaf 19 februari.