Trailer voor Room

Geplaatst: door de redactie

Brie Larson (Short Term 12, The Gambler) en haar zoontje zitten - in de stijl van Oldboy - jarenlang vast in dezelfde kamer in het psychologische drama Room. Bekijk de eerste trailer voor de nieuwe film van Lenny Abrahamson (Frank).

Larson (binnenkort te zien in het komische Trainwreck) speelt de liefhebbende moeder van het vijfjarige jongetje Jack (Jacob Tremblay uit Before I Wake). Net als elke goede moeder voedt ze haar kind op met verhalen en spelletjes, alleen is er een groot verschil: ouder en kind zitten namelijk opgesloten in een kleine kamer zonder ramen. Uiteindelijk weten ze zichzelf uit hun benarde situatie te bevrijden en maakt Jack voor het eerst kennis met de grote buitenwereld.

Room heeft bijrollen voor William H. Macy (Fargo) en Joan Allen (Nixon) als de grootouders van Jack en Sean Bridgers (The Best of Me) is de mysterieuze man die hen ooit in de kamer opsloot. De film is gebaseerd op het boek van Emma Donoghue die ook zelf het filmscenario voor Abrahamson op papier mocht zetten. De film is vanaf 3 maart 2016 bij ons te zien.