Trailer voor Sicario

Geplaatst: door de redactie

Met films als Incendies, Prisoners en Enemy achter zijn naam - not to mention het aankomende Blade Runner 2 - is Denis Villeneuve een regisseur om in de gaten te blijven houden. Voor zijn nieuwe project maakte hij een uitstapje naar het gewelddadige grensgebied tussen de Verenigde Staten en Mexico. Bekijk een nieuwe trailer voor Sicario.

 

De idealistische FBI agent Kate (Emily Blunt uit Edge of Tomorrow) wordt uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves (Josh Brolin) om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wette- loze grensgebied gaat ze met een team op een geheime missie onder leiding van Alejandro, een consultant met een twijfelachtig verleden (Benicio Del Toro). Alejandro is een sicario - Spaans voor huurmoordenaar - en pakt voor iedereen klussen aan. Maar is hij daardoor nog wel te vertrouwen?

Het script voor Sicario is afkomstig van acteur Taylor Sheridan. Sheridan was op televisie te zien in series als Veronica Mars en Sons of Anarchy, maar zette zijn acteercarrière vervolgens op een laag pitje om zich helemaal te kunnen storten op het schrijven van scenario's. Of zijn debuut als scenarist de moeite waard is kunnen we zien vanaf 8 oktober, want dan verschijnt Sicario in Nederland.