Trailer voor Trainwreck - nieuwe Judd Apatow met Amy Schumer

Geplaatst: door de redactie

Een paar jaar geleden was Amy Schumer te zien in een aantal roasts op Comedy Central, waarna ze van de zender al snel haar eigen sketch-show (Inside Amy Schumer) mocht maken. De volgende stap is een eigen film; Schumer pende het script voor Trainwreck en speelt ook zelf de hoofdrol. De regie is in handen van komedie-gigant Judd Apatow (Knocked Up, This is 40).

Schumer houdt het zoals altijd dicht bij zichzelf; in Trainwreck speelt ze (een beetje zoals Charlie Sheen in zijn sitcoms) een soort van filmversie van haar stand-up persona die ook luistert naar de naam Amy. Amy - hier schrijfster voor een tijdschrift - is in de film van jongs af aan door haar vader (Colin Quinn) aangeleerd dat monogamie onrealistisch is. En daardoor ontstaat de welbekende bindingsangt en zelfsabotage die we van haar kennen.

Daar kan misschien verandering in gebracht worden door een succesvolle dokter gespeeld door Bill Hader - de SNL-veteraan die we onlangs al een mooie en meer serieuze rol zagen spelen in The Skeleton Twins. Andere bijrollen zijn er voor komieken als Dave Attell en Nikki Glazer. Verder heeft de film rollen voor atleten als John Cena en LeBron James, maar ook "echte" acteurs als Brie Larson (Short Term 12) en Tilda Swinton (Snowpiercer).

Trainwreck moet op 27 augustus in de bioscoop verschijnen. Hieronder zie je eerst de NSFW-trailer, gevolgd door de meer familievriendelijke trailer voor alle leeftijden.