Tweede seizoen Fargo heeft eerste trailer

Geplaatst: door de redactie

Vorig jaar was de televisie-versie van Fargo een prima voorbeeld van hoe het wel moet; de sfeer en setting van de klassieker van de Coens werd op uitstekende wijze gecombineerd met nieuwe personages en verhaallijnen. De serie gaat binnenkort door met een tweede seizoen waarvan je nu alvast een trailer kunt bekijken.

Het tweede seizoen speelt zich opnieuw af in dezelfde ondergesneeuwde setting van Minnesota, maar neemt een sprong terug in de tijd: Patrick Wilson (Watchmen, Young Adult) speelt een jonge versie van agent Lou Solverson - in het eerste seizoen nog gestalte gegeven door Keith Carradine. Een schietpartij in een eettentje brengt Solverson weer in contact met zijn oude mentor Sheriff Larsson (Ted Danson) en samen onderzoeken ze de connecties tussen een aantal onderwereldfiguren gespeeld door onder meer Brad Garrett (Everybody Loves Raymond), Bokeem Woodbine (The Rock) en Jean Smart (24).

Andere acteurs zijn Nick Offerman (Parks & Rec, The Founder) als een cynische advocaat en Kirsten Dunst (Melancholia) en Jesse Plemons (Breaking Bad) als een jong stelletje dat ook terecht komt in de criminele samenzwering. Alsof dat nog niet genoeg is geeft Bruce Campbell (binnenkort op tv ook terug als Ash) gestalte aan president Ronald Reagan. De nieuwe afleveringen van Fargo beginnen in Amerika in oktober op FX. De eerdere afleveringen kwamen in Nederland telkens een dag later beschikbaar op Netflix, dus hopelijk is dat met het tweede seizoen wederom het geval.