Tweede trailer Maze Runner 2: The Scorch Trials

Geplaatst: door de redactie

The Maze Runner was vorig jaar één van de tien best bezochte films in de Nederlandse bioscopen. Al voor dat succes was duidelijk dat de film een vervolg zou krijgen en van The Scorch Trials is nu een tweede officiële trailer verschenen. 

In dit tweede deel van de epische saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Bekijk interviews met schrijver James Dashner en een deel van de cast

Naast bekende gezichten als O'Brien, Kaya Scodelario en Thomas Brodie-Sangster zien we in het opnieuw door Wes Ball geregisseerde The Scorch Trials ook enkele nieuwkomers, waaronder Barry Pepper en Giancarlo Esposito. De film draait vanaf 17 september in de Nederlandse bioscopen, een weekje eerder dan aanvankelijk aangekondigd.