Tweede trailer voor Gone Girl

Geplaatst: door de redactie

Een tijdje terug verscheen er al een sfeervolle teaser voor Gone Girl en nu is er een nieuwe trailer voor het volgende project van David Fincher. Zijn eerste film sinds The Girl with the Dragon Tattoo uit 2011 verschijnt op 2 oktober in de bios.

Fox kocht de filmrechten op het boek naar verluidt voor 1,5 miljoen dollar en liet de auteur Gillian Flynn zelf het scenario pennen. Fincher werd aangetrokken als regisseur omdat zijn 20.000 Leagues Under the Sea-verfilming nog altijd aan wal staat. Ben Affleck (Batman v. Superman) speelt de hoofdrol en de film moet ook Rosamund Pike (Hector and the Search for Happiness) verder richting de A-list duwen.

Affleck speelt Nick Dunne, een op het eerste gezicht liefdevolle echtgenoot die te maken krijgt met de verdwijning van zijn vrouw Amy (Pike). Gaandeweg de zoektocht begint zowel de lokale gemeenschap als de media ernstig te twijfelen aan zijn oprechtheid: heeft de beste man niet gewoon zijn eigen vrouw vermoord? Bijrollen zijn er voor Neil Patrick Harris en Tyler Perry. Gone Girl gaat op 2 oktober in première.