Tweede trailer voor Horrible Bosses 2

Geplaatst: door de redactie

Jason Sudeikis, Jason Bateman en Charlie Day zijn terug als respectievelijke Kurt, Nick en Dale voor Horrible Bosses 2, het vervolg op de succesvolle komedie uit 2011. Na eerder al een teaser trailer, is er nu ook een volwaardige trailer voor de film die 27 november in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

In Horrible Bosses 2 hebben Nick, Dale en Kurt er genoeg van om gecommandeerd te worden en besluiten ze voor zichzelf te beginnen. Maar al snel raken ze hun bedrijf kwijt aan een gladde investeerder. De wanhoop nabij, en zonder enige juridische poot om op te staan, bedenken de drie beginnend ondernemers een plan om de zoon van de investeerder te ontvoeren om zo hun bedrijf weer terug te krijgen.

Naast Sudeikis, Bateman en Day keren ook oude bekenden als Jamie Foxx, Kevin Spacey en de vuilspuiende Jennifer Aniston - die dit keer als toilet gebruikt wil worden - terug. Nieuwe gezichten zijn onder meer Chris Pine (Star Trek Into Darkness) en Christopher Waltz (Django Unchained, The Zero Theorem), die een vader en zoon spelen waarmee Nick, Dale en Kurt het aan de stok krijgen.

Horrible Bosses 2 is vanaf 27 november te zien in de Nederlandse bioscopen.