Tweede trailer voor The Legend of Tarzan

Geplaatst: door de redactie

De door Edgar Rice Burroughs bedachte Tarzan slingert later dit jaar weer de bioscoop in. David Yates (maker van de laatste vier Harry Potter-films) komt met een nieuwe live-action versie. Bekijk Alexander Skarsgård in de tweede trailer.

Het is alweer jaren geleden dat Tarzan (Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een rustiger leven in Londen, samen met zijn vrouw Jane (Margot Robbie). Hij wordt uitgenodigd om terug te keren naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement, maar weet niet dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Christoph Waltz). Maar degenen achter de moorddadige plot hebben geen idee wat ze ontketenen.

Waltz is dus de grote slechterik, maar Tarzan krijgt in de film hulp van o.a. de door Samuel L. Jackson gespeelde George Washington Williams. Andere bijrollen zijn er voor Djimon Hounsou (Gladiator), John Hurt (Alien) en Jim Broadbent (Brooklyn). The Legend of Tarzan verschijnt op 7 juli in de bioscoop.