Tweede trailer voor Ocean's 8

Geplaatst: door de redactie

Na drie films met mannelijke overvallers is het vanaf half juni tijd voor de vrouwelijke versie. Ocean's 8 kreeg, na een eerste voorproefje eind vorig jaar, vandaag zijn tweede trailer.

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock), de zus van Danny Ocean uit de eerste drie films, moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze daarom een team van specialisten samen dat verder bestaat uit juwelenmaakster Amita (Mindy Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Sarah Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna), modeontwerpster Rose (Helena Bonham Carter) en de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Anne Hathaway).

Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van Kluger, het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit.

Ocean's 8 werd geproduceerd door Steven Soderbergh, de regisseur van de eerste drie Ocean's-films. Dit keer zit Gary Ross op de regiestoel. Hij leverde eerder films af als Seabiscuit en de eerste The Hunger Games-film en schreef de scenario's voor bijvoorbeeld Big en Dave, waarvoor hij Oscarnominaties kreeg. Ook voor deze 21 juni verschijnende actiekomedie pende hij het script.