Tweede trailer voor Slow West

Geplaatst: door de redactie

Ook Slow West deed het goed op het Sundance Film Festival en de licht komische western met Michael Fassbender (nu te zien in Frank) heeft inmiddels een tweede trailer. Bekijk de Duits-Ierse acteur te paard met cowboyhoed.

Fassbender speelt een mysterieuze reiziger die een naïeve tiener (Kodi Smit-McPhee - volgend jaar ook met Fassbender te zien in X-Men: Apocalypse) beschermt tijdens zijn zoektocht naar zijn verloren liefde. Wat de jongen echter niet weet is dat zijn nieuwe beschermengel eigenlijk uit is op de beloning die staat op het hoofd van het meisje (Caren Pistorius) en haar vader (Rory McCann - The Hound uit Game of Thrones). Starred Up-acteur Ben Mendelshon - die momenteel genoemd wordt voor een mogelijke rol in Star Wars: Rogue One - speelt een outlaw die achter Smith-McPhee aanzit.

Slow West is het regiedebuut van muzikant John Maclean. Wel maakte Maclean al eerder een aantal korte films met Fassbender in de hoofdrol. De western heeft in Nederland nog geen releasedatum. Fassbender staat momenteel op de set van de door Aaron Sorkin geschreven Steve Jobs biopic, terwijl hij in Cannes te zien is naast Marion Cotillard in een nieuwe adaptatie van Shakespeare's Macbeth.