Tweede trailer voor X-Men: Apocalypse

Geplaatst: door de redactie

Dit jaar moeten de X-Men het einde van de wereld zien te voorkomen in X-Men: Apocalypse. Apocalypse ontwaakt namelijk uit zijn winterslaap en wil de aarde compleet vernietigen om vervolgens zelf opnieuw te beginnen. Bekijk de trailer.

De eeuwenoude en onsterfelijke mutant Apocalypse (Oscar Isaac) wordt al sinds het ontstaan van de beschaving aanbeden als een god. Als hij na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij recruteert een team van mutanten met Magneto (Michael Fassbender), Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp) en Angel (Ben Hardy) om een nieuwe wereld te creëren waar hij zelf over zal regeren.

Met het lot van de aarde aan een zijden draadje moet Mystique (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om Apocalypse en zijn Four Horsemen te stoppen. Bij die nieuwe jongelingen zien we onder meer Sophie Turner (Game of Thones) als Jean Grey en Tye Sheridan als Cyclops. Ook Evan Peters keert terug als Quicksilver. Vanaf 19 mei in de bioscoop.

Bekijk ook de eerste trailer voor X-Men: Apocalypse