Vijfde Mission: Impossible heeft titel, poster en teaser trailer

Geplaatst: door de redactie

Vandaag kreeg de vijde Mission: Impossible niet alleen een officiële titel, een poster en paar foto's; Tom Cruise was ook zo vriendelijk om de eerste beelden vrij te geven. Bekijk de teaser voor Mission: Impossible Rogue Nation.

Het teasertje geeft ook wat van het verhaal weg. Cruise en zijn team lijken het dit keer op te moeten nemen tegen een internationaal misdaadsyndicaat dat IMF voorgoed uit de wereld wil helpen. Naast Cruise komt Simon Pegg (Man Up) een aantal keren voorbij in de trailer en verder zien we Jeremy Renner (die zijn debuut maakte in Ghost Protocol) en Ving Rhames (die te zien was in de eerste drie delen maar zo goed als ontbrak in de laatste) opduiken.

Vers bloed is er in de vorm van de nieuwe leading lady Rebecca Ferguson (The White Queen, Hercules). Ook Alec Baldwin (nu te zien in Still Alice) maakt zijn debuut in de serie; hij geeft gestalte aan de directeur van de CIA. Sean Harris (Prometheus) is de nieuwe bad guy. Of Michelle Monaghan, die een cameo had op het einde van Ghost Protocol, in dit vijfde deel weer haar opwachting zal maken is nog niet bekend.

Cruise kiest als producer voor elk deel zelf een regisseur uit. Dit keer mag Christopher McQuarrie, die eerder met Cruise werkte aan Jack Reacher, alle actie in goede banen leiden. In de onderstaande teaser zien we in ieder geval al een wilde motor-achtervolging die de finale van John Woo's tweede deel hopelijk gaat overtreffen. Mission: Impossible Rogue Nation verschijnt op 30 juli in Nederland.