Volledige trailer voor The Hateful Eight

Geplaatst: door de redactie

De achtste film van Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Kill Bill) is bijna hier: nog twee maandjes en we kunnen de opvolger van Django Unchained in de bioscoop gaan zien. Bekijk na de eerdere teaser nu de volledige trailer voor The Hateful Eight.

De western speelt zich af in de staat Wyoming ten tijde van de Burgeroorlog. Kurt Russell vervoert gevangene Jennifer Jason Leigh naar de plek waar ze opgehangen zal worden. Onderweg maakt het drietal - Samuel L. Jackson heeft zich dan bij hen gevoegd - noodgedwongen een stop in een herberg, waar ook andere gasten hun zinnen zetten op de beloning die bij de uitlevering komt kijken. De acht hoofdpersonages (met o.a. Reservoir Dogs-acteurs Michael Madsen en Tim Roth) worden in de trailer kort voorgesteld, en ook Zoë Bell (Death Proof) en Channing Tatum (Foxcatcher) hebben bijrollen.

De sneeuwrijke western krijgt naast een reguliere release tevens een 70mm release die zes minuten langer duurt - en ook weer iets anders is gemonteerd - ten opzichte van de digitale versie. The Hateful Eight is vanaf 7 januari 2016 te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.