Volledige trailer voor Jason Bourne

Geplaatst: door de redactie

Jeremy Renner maakt deze zomer weer plaats voor Matt Damon. Na afwezigheid in The Bourne Legacy uit 2012 is de Good Will Hunting-acteur voor het eerst sinds The Bourne Ultimatum uit 2007 weer te zien als de superspion. Bekijk de trailer.

Het nieuwe deel luistert naar de titel Jason Bourne en laat zien hoe Bourne na twaalf jaar weer uit de schaduw stapt. Een officiele plot is nog niet vrijgegeven, maar de film speelt zich - zoals ook in de trailer is te zien - af in onder meer Griekenland en Las Vegas. Julia Stiles keert terug naar de serie als Nicky Parsons en een andere vrouwelijke bijrol wordt ingevuld door Alicia Vikander. Verder speelt Tommy Lee Jones een hoge CIA-officier en is Vincent Cassel een moordenaar die Bourne uit wil schakelen.

Jason Bourne werd opnieuw geregisseerd door Paul Greengrass. Greengrass maakte de tweede en de derde Bourne-film en werkte met Damon aan Green Zone. De regisseur schreef ook zelf het scenario voor de nieuwe Bourne, in samenwerking met zijn editor Christopher Rouse. Vanaf 28 juli in de bios.