Volledige trailer voor Kung Fu Panda 3

Geplaatst: door de redactie

Volgend jaar keert Jack Black (Goosebumps) terug als pandabeer Po in het derde deel uit de Kung Fu Panda-serie. In de nieuwe film krijgt Po gezelschap van zijn verloren gewaande vader. Bekijk na de eerste teaser nu ook de volledige trailer.

Als Po’s lang vermiste vader (Bryan Cranston uit Breaking Bad en Trumbo) plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal soortgenoten treffen. Maar als de kwaadaardige Kai (J.K. Simmons uit Whiplash) aan een tocht door China begint en onderweg alle Kung Fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht. Hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda’s, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas.

Naast Cranston en Simmons maken ook Rebel Wilson (Pitch Perfect 2) en Kade Hudson (Richard Pryor) voor het eerst hun opwachting in de serie. Verder zijn Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross en Lucy Liu weer te horen als de oude kornuiten van Po en Dustin Hoffman sprak opnieuw de stem in van hun mentor. Zowel de Engelse als de Nederlandse versie draait vanaf 13 april in de bios.