Volledige trailer voor The Light Between Oceans

Geplaatst: door de redactie

Michael Fassbender en Alicia Vikander hebben elk een grote gameverfilming in aantocht (Assassin’s Creed en Tomb Raider), maar ze laten eerst nog samen hun romantische kant zien in de trailer voor de dramafilm The Light Between Oceans.

Na het eerdere (Nederlandse) teasertje is dit een uitgebreider voorproefje op de film. Oorlogsveteraan Tom (Fassbender) is een vuurtorenwachter die met zijn vrouw Isabel (Vikander) op een eilandje woont. Ze stuiten op een aangespoelde reddingsboot met een dode man en een pasgeboren baby. Aangezien het tweetal zelf maar geen kinderen kan krijgen ziet Isabel het als een teken van God. Tom wil op zoek naar de moeder, maar Isabel haalt hem uiteindelijk over om het kind toch gewoon samen op te voeden.

Rachel Weisz (The Lobster) speelt de werkelijke moeder van de baby. De film is gebaseerd op het boek van M.L. Stedman en werd geadapteerd en geregisseerd door Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond The Pines). The Light Between Oceans verschijnt op 10 november bij ons in de bioscoop.