Volledige trailer voor The Revenant

Geplaatst: door de redactie

Tot nu toe moesten we het doen met een teaser en een stel foto’s, maar vandaag verscheen dan eindelijk de eerste volwaardige trailer voor The Revenant van Alejandro G. Iñárritu (Birdman, Babel) online. De film zelf verschijnt begin 2016.

De film is gebaseerd op feiten en volgt een expeditie door een nog niet in kaart gebracht stuk Noord-Amerikaanse wildernis. Wanneer een van de leden van die expeditie - Hugo Glass gespeeld door Leonardo DiCaprio - zwaar gewond raakt na een eenval door een beer, besluiten zijn mede-reizigers (met Tom Hardy die het voortouw neemt) dat het beter is om hem maar gewoon voor dood achter te laten. Maar Glass balanceert echter nog altijd op het randje van leven en dood en besluit - aangestuurd door de liefde voor zijn familie - te overleven en de achtervolging in te zetten.

 

Naast Hardy en DiCaprio zijn ook Domhnall Gleeson (Frank) en Will Poulter (The Maze Runner) in de film te zien. Over de productie is de laatste tijd een heleboel te doen geweest: de film werd geschoten op de meest afgelegen plekken onder de meest extreme omstandigheden en met alleen natuurlijke belichting, waardoor veel crewleden naar verluidt (al dan niet gedwongen) opstapten. Aan de trailer te zien leverde de omstandigheden in ieder geval zeer fraaie beelden op.

The Revenant verschijnt op 14 januari 2016 in de bioscoop.