Volledige trailer voor sci-fi-drama Arrival

Geplaatst: door de redactie

De regisseur van Prisoners, Enemy en Sicario komt begin volgend jaar met een sciencefictionfilm in de traditie van The Day The Earth Stood Still en Close Encounters of the Third Kind. Bekijk na de eerdere teaser nu de volledige trailer voor Arrival.

Wanneer er op verschillende plekken op aarde mysterieuze ruimteschepen landen, worden een vertaler (Amy Adams) en een natuurkundige (Jeremy Renner) ingeschakeld om 'first contact' te maken. Terwijl de mensheid op de rand staat van een globale oorlog, begint voor hen een race tegen de klok om de ware reden achter het bezoek van de buitenaardse wezens te ontrafelen. Arrival werd gebaseerd op het boek Story of Your Life van Ted Chiang en de adaptatie werd gedaan door Eric Heisserer (The Thing).

Naast Adams en Renner zijn er ook rollen voor Forest Whitaker (Rogue One: A Star Wars Story) en Michael Stuhlbarg (Men in Black 3). Naast de Nederlandse trailer zie je helemaal onderaan ook nog een Amerikaanse versie met wat alternatief beeldmateriaal. Arrival arriveert op 9 februari 2017 in de bioscoop.