Welk Die Hard personage is terug in deeltje vijf?

Geplaatst: door de redactie

Deel drie en vier introduceerden telkens niets als nieuwelingen rondom Bruce Willis. In deel vijf is in ieder geval één actrice uit deel vier opnieuw te bewonderen… Mary Elizabeth Winstead.

Winstead speelde in Live Free or Die Hard (of Die Hard 4.0 op de plekken waar 4 juli geen feestdag is) de dochter van Willis’ personage en zal die rol opnieuw vertolken in A Good Day to Die Hard. Verwacht wordt wel dat de rol eerder een cameo dan bijrol is, aangezien ze ook pas laat in de film schijnt op te duiken. De actrice was eerder zien in films als Grindhouse (foto boven) en Scott Pilgrim vs. the World.

Bonnie Bedelia (McClane’s (ex)vrouw in eerdere delen) gaf meerdere malen tevergeefs aan dat ze graag terug zou willen keren naar de serie. Nieuwe acteurs in de film zelf zijn Jai Courtney (Spartacus) als McClane’s zoon en Sebastian Koch (Zwartboek) als baddie. Regisseur John Moore (Max Payne) vertelde onlangs dat de volgende Die Hard minder humor gaat bevatten en meer de kant van de Bourne serie opgaat. A Good Day to Die Hard is vanaf Valentijnsdag van het volgende jaar te zien in de bioscoop.

(VIA)