Zinderende zondagtrailer: Goosebumps

Geplaatst: door de redactie

Jack Black (Kung Fu Panda 3) geeft in onze zinderende zondagtrailer gestalte aan R.L. Stine, de schrijver van de reeks Goosebumps-boeken die wij in Nederland kennen onder de naam Kippenvel. In de filmversie van Goosebumps zien we hoe Stine's creaties vanuit zijn boeken onze echte wereld binnen weten te dringen.

Black herenigde voor de film met regisseur Rob Letterman - eerder met hem werkzaam aan Shark Tale en Gulliver's Travels. In de film woont Stine samen met zijn dochter Hannah (Odeya Rush - The Giver) in een slaperig dorpje waar ze door niemand worden lastig gevallen. De net uit de grote stad verhuisde Zach (Dylan Minnette - Prisoners) heeft echter een oogje op Hannah, en eenmaal in haar huis opent hij één van de originele manuscripten van de door Stine geschreven griezelboeken voor kinderen. En dat heeft verstrekkende gevolgen....

Bijrollen in Goosebumps zijn er voor Amy Ryan (Birdman), Kumail Nanjiani (Silicon Valley) en Jillian Bell (22 Jump Street). Stine zelf schreef niet mee aan het speciaal voor de film bedachte scenario, maar was wel betrokken bij de productie en heeft een cameo in de film. Goosebumps de film verschijnt op 11 februari 2016 in de bioscoop.