Zinderende zondagtrailer: Kingsman: The Secret Service

Geplaatst: door de redactie

Matthew Vaughn (Layer Cake) kreeg na X-Men: First Class de mogelijkheid om Days of Future Past te regisseren, maar sloeg dat vervolg af om te kunnen werken aan Kingsman: The Secret Service. Dat moet dan wel iets speciaals worden, toch? Bekijk de nieuwe UK-trailer van de film die februari 2015 in de bios verschijnt.

De film is gebaseerd op de comics van Mark Millar en Dave Gibbons. Vaughn verfilmde al eerder het eveneens door Millar bedachte Kick-Ass en is inmiddels goede vrienden met de stripmaker. In Kingsman: The Secret Service is Colin Firth (The Railway Man) een Britse superspion die een jong straatschoffie (Taron Egerton) rekruteert voor een topgeheim trainingsprogramma.

De spionagedienst heeft dringend vers bloed nodig, omdat de wereld bedreigd wordt een een kwade tech-genius die gespeeld wordt door Samuel L. Jackson. Andere bijrollen zijn voor Michael Caine (Interstellar), Mark Strong (The Imitation Game) en Mark Hamill (Star Wars: The Force Awakens). Kingsman: The Secret Service is vanaf 12 februari 2015 te zien in de bioscoop.