Prijsvraag The Accountant

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Ben Affleck speelt de hoofrol in The Accountant, een misdaadthriller van Gavin O'Connor (Miracle, Pride and Glory, Warrior). Wij mogen van distributeur Warner Bros. Entertainment enkele setjes vrijkaarten weggeven voor de film die vanaf donderdag 3 november te zien is in de Nederlandse bioscopen. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander. Achter de deuren van een klein onopvallend accountants kantoor, werkt hij als freelance accountant voor een van ‘s werelds machtigste criminele organisaties. Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), een nieuwe client aan: een vooruitstrevend robotica bedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster (Anna Kendrick) heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dit moet tot op de bodem worden uitgezocht. Wanneer Christian grondig de boekhouding doorloopt en steeds dichter bij de waarheid komt, loopt ook het aantal dodelijke slachtoffers steeds verder op.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Accountant, vanaf donderdag 3 november in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

In welke film uit 2009 waren Anna Kendrick en J.K. Simmons eerder samen te zien?

Antwoord: Up in the Air.

Copyright: © 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag