Prijsvraag Arrival

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Denis Villeneuve, de regisseur van moderne klassiekers als Incendies, Prisoners en Sicario, oefende voor hij aan de slag ging met het vervolg op Blade Runner alvast met het sci-fi genre met Arrival. De intrigerende thriller verschijnt op donderdag 10 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een in-ear hoofdtelefoon van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer op meerdere plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, krijgt taalkundige Louise Banks (Amy Adams) de leiding over een team van specialisten dat onderzoek gaat doen. Terwijl een wereldoorlog dreigt, zoekt Banks samen met natuurkundige Ian Donnelly (Jeremy Renner) koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico’s waarmee ze zichzelf, en mogelijk de hele mensheid, in gevaar brengt.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Arrival, vanaf donderdag 10 november in de Nederlandse bioscopen, en de in-ear hoofdtelefoon van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat is de titel van het korte verhaal van Ted Chiang waarop het script van Arrival werd gebaseerd??

Antwoord: Story of Your Life.

  • Meedoen aan de prijsvraag