Prijsvraag Assassin's Creed

Geplaatst: door de redactie

Na hun werk aan het op het bekende toneelstuk van Shakespeare gebaseerde MacBeth, gingen regisseur Justin Kurzel en hoofdrolspeler Michael Fassbender aan de slag met de verfilming van de populaire videogame Assassin's Creed. Het gelijknamige fantasy avontuur draait vanaf donderdag 5 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt of notitieboekje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Assassin's Creed, vanaf donderdag 5 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, en een T-shirt of notitieboekje van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welk jaar bracht Ubisoft het eerste deel van de serie Assassin's Creed computergames uit?

Antwoord: 2007.

  • Meedoen aan de prijsvraag