Prijsvraag Blu-ray/DVD Assassin's Creed

Geplaatst: door de redactie

Michael Fassbender speelt de hoofdrol in Assassin's Creed, de verfilming van de gelijknamige populaire en succesvolle computergameserie. Het spectaculaire actie-avontuur verschijnt woensdag 10 mei op (3D) Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Assassin's Creed, vanaf woensdag 10 mei te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoe heet de uitgever van de populaire Assassin's Creed computergames?

Antwoord: Ubisoft.

  • Meedoen aan de prijsvraag